Докато има  , които помнят с години нещо, което ги е

...
Докато има  , които помнят с години нещо, което ги е
Коментари Харесай

Ето кои са зодиите, които ВЕДНАГА забравят скандалите

Докато има  , които помнят с години нещо, което ги е наранило, то има други, които съвсем незабавно не помнят. Те доста елементарно могат да се освободят от тежките страсти и да продължат живота си напред, без да се връщат в дадени случки. Според астрологията, хората, които съвсем незабавно не помнят свадите и пускат тежките страсти, са представители на тези 2 зодии:
Близнаци
 Коя е коледната ария на всяка зодия Коя е коледната ария на всяка зодия
Коледните празници идват с цялостна мощ и ние ги очакваме с неспокойствие. Зимните празници несъмнено са ни измежду обичаните поради споде...
Тези дребни енциклопедии обезверено желаят да схванат света към тях. Един ден Близнаците са захласнати от морските бозайници, а на идващия раздрусват обстоятелства за нереални експресионистични художници. Ако те не могат да се ангажират с една задача или тематика за дълго време, в действителност ли чакаме от тях да държат в себе си тежки страсти? Що се отнася до навигирането на спора, Близнаците желаят да го решат: Очаквайте бързи диспути и дълги диалози. Но откакто извадят всички думи, въздушните знаци са свободни да продължат без отвращение. Близнаците са извънредно отворени и одобряват нещата към себе си такива, каквито са.

Овен
Този буен, огнен знак, бързо се възпламенява, само че и бързо гасне. Овенът не се сдържа, когато става въпрос да изрази първичния си потрес и гняв. Управляван от Марс, планетата на инстинкта, експанзията и силата на волята, силата на Овена е изправена пред спор. Когато виждат, че носите винтидж чантата, изчезнала от дрешника им преди месеци, пожарните знаци се ускоряват и непосредствено ви питат за това. Смелият Овен няма нищо срещу да сложи хората на мястото им. Предпочитат да разтоварят всичките си усеща едновременно, в сравнение с да скрият пострадването си. Така могат да ги пуснат и да продължат напред. Овенът няма време да се взира в огледалото за назад виждане.
 КЪСМЕТЧЕ за 10 декември съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 10 декември съгласно зодията
Овен Някой лекичко ще ви завиди за новата обич, която скоро ще се появи. Телец Ще получите мощно и изцяло справедливо самопризнание до к...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР